Nitro Mekatronik Otomotiv Bilişim San. İth. İhr. Ltd. Şti.. ve bağlı şirketleri (bundan sonra “Onlineotoparca.net” veya “biz” olarak anılacaktır) gizlilik ve mahremiyetinizi önemsemektedir ve korumaktadır. Sizleri, hangi verileri neden topladığımız, söz konusu verileri nasıl kullandığımız ve ilgili mevzuat tahtında sahip olduğunuz haklar konularında bilgilendirmek isteriz. Lütfen işbu Gizlilik Politikasını dikkatlice okuyunuz. Bize üye olup kişisel bilgilerinizi temin ederek işbu Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılmaktasınız.

1. Gizlilik Politikamızın kapsadığı Hizmetler

Mevcut durumda ve Onlineotoparca.net web sayfasını (“Hizmetler” olarak anılacaktır). İşbu Gizlilik Politikası, kullandığınız Hizmetleri kapsamaktadır.

2. Hangi kişisel verileri topluyoruz?

2.1. Biz ve hizmet sağlayıcılarımız Hizmetlerimiz vasıtasıyla ve işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen şekillerde kişisel verilerinizi toplayabilmektedir. Söz konusu bilgiler isminizi, e-posta adresinizi, posta adresinizi, doğum gününüzü, cinsiyetinizi ve fotoğraflarınızı içerebilir. İlaveten, kişisel verilerinizi kamuya açık veri tabanları, iş ortaklarımız, sosyal medya platformları (arkadaş olduğunuz veya başka türlü bağlantınız olarak kişiler vasıtasıyla edinimler de dahil olmak üzere) ve diğer üçüncü kişilerden temin edebiliriz. Kişisel verilerinizi, sizin diğer kullanıcılar ile alım satım işlemleri yaptığınız Hizmetlerimizin ve mallarınızı pazarlamanızı sağlayan Hizmetlerimizin temin edilmesi amacıyla kullanmaktayız. Kişisel verilerinizi, işbu Gizlilik Politikasında detayları verildiği biçimde Hizmetlerin tarafınızca kullanımı için gerekli olmadıkça veya sizin izniniz olmaksızın üçüncü kişilerle paylaşmamaktayız.

Kişisel verileriniz temin edilmeden Web Sayfamızı ziyaret etmeniz mümkündür. Ancak, bazı Hizmetlerimizi temin edebilmemiz için kişisel verilerinizi toplamamız gerekmektedir. Gerekmesi halinde kişisel verilerinizi temin etmeyi reddederseniz, size bazı Hizmetlerimizi (örneğin hesabınızın “onaylanmış” olarak işaretlenmesi) sağlayamayacağımızı bildirmek isteriz. Onlineotoparca.net ‘den Hizmetlere ilişkin bazı özellikler satın almanız mümkündür. Bu halde, topladığımız kişisel verilerinizi, size, satın almış olduğunuz özellikle ilgili hizmet sağlamak için kullanabiliriz. Bize veya hizmet sağlayıcılarımıza, Hizmetlere ilişkin olarak üçüncü kişilerin kişisel verilerini aktarmanız halinde, söz konusu aktarımı yapmak ve aktarılan kişisel verilerin işbu Gizlilik Politikası uyarınca tarafımızca kullanımı hususlarında yetkili olduğunuzu ve bize izin verdiğinizi beyan etmiş sayılırsınız.

2.2. Size yakın kullanıcılarımız tarafından sunulan ürünleri size önermek ve fiziksel konumunuzu kayıt edip yayınlamak amacıyla cihazınızın fiziksel konumunu toplayabiliriz. Onlineotoparca.net söz konusu bilgiyi uydu, cep telefonu kulesi veya WiFi sinyallari gibi vasıtaları kullanarak toplayabilmektedir. Cihaz bilginizin bu şekilde toplanmasına izin verebilir veya reddedebilirsiniz. Reddetmeniz, halinde Hizmetleri kullanmanız etkilenebilecektir (örneğin, ürünlerinizi belli coğrafi konumlarda satışa çıkarabilmeniz mümkün olmayacaktır.)

2.3 Onlineotoparca.net ‘de yayınlamış olduğunuz herhangi bir ilanı, yüklenmiş olan ürün fotoğrafı/görüntüsü ve ilanla ilgili diğer veriler (kullanıcı adı ve fiziksel konumu içerecek biçimde) dahil, kendi reklam amaçlarımız için (sosyal medya, Facebook ilanları, haber bültenleri ve herhangi bir medya platformu için ilanlar) kullanabiliriz.

2.4 Sizlerden topladığımız kişisel verilerinizi işbu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar çerçevesinde bağlı şirketlerimizle ve bize web sayfası barındırması (hosting), veri analizi, ödeme sistemleri, işlem emri uygulaması, bilgi teknolojisi hizmetleri ve altyapı hizmetleri, müşteri hizmetleri, e-posta iletimi, denetim ve diğer hizmetleri sağlayan hizmet sağlayıcılarımıza ve reorganizasyon, birleşme veya ortak girişim hallerinde bu işlemlerin tarafı olan/olabilecek üçüncü kişilere aktarabiliriz.

2.5 Sizlerden topladığımız kişisel verilerinizi, kişilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması, hizmetlerimiz, haklarımız ve malvarlığımızın emniyete alınması, hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, emniyet güçlerinin taleplerinin yerine getirilmesi ve diğer devlet kurumlarının taleplerinin yerine getirilmesi gibi gerekli veya uygun bulduğumuz nedenlerden ötürü işleyebilir ve üçüncü kişilere aktarabiliriz.

2.6 Kişisel verileri, son halinde sizinle veya diğer kullanıcılarla ilişkilendirilemeyecek bir hale getirecek biçimde bir araya getirebiliriz. Örneğin, belli bir posta kodunu kullanan kullanıcılarımızın yüzdesini hesaplamak üzere kullanıcılarımızın kişisel verilerini bir araya getirebiliriz.

3. Üyelik ve Kayıt

3.1. Belli Hizmetlerin kullanılabilmesi için, e-mail adresiniz veya sosyal medya hesabınız temin edilerek kayıt olunması gerekmektedir. Ayrıca, telefon numaranız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz ve tercihleriniz (örneğin tercih ettiğiniz iletişim biçimi) gibi konularda da bilgi toplayabiliriz. Eğer bir sosyal medya hesabı ile kayıt olmayı tercih ederseniz, ilgili sosyal medya ağındaki gizlilik ayarlarınıza bağlı olarak bize belli bilgilere erişim ve kullanma hakkı tanımaktasınız. Birleştirip kullandığımız bilgilere örnek olarak, sizin temel hesap bilgileriniz (ör: isim, e-posta adresi, cinsiyet, doğum günü, ikamet edilen şehir, profil fotoğrafı, kullanıcı adı, arkadaş listesi vs.) ve üçüncü taraf sosyal medya ağına kullanım için izin verdiğiniz diğer bilgi ve faaliyetleri verebiliriz.

3.2. Profil fotoğrafınız, isminiz, soy isminiz, kullanıcı adınız ve e-posta adresiniz gibi bilgilerinizi, söz konusu bilgilerin Uygulama ve Web Sayfası üzerinden erişilebilir kılınması amacıyla sizden talep edebiliriz. Hizmetlerin belli kısımlarını ziyaretçi olarak dolaşabilmeniz mümkündür, ancak tüm içerik ve özelliklere kayıt olmaksızın ulaşmanız mümkün olmayacaktır.

4. Kamuya açık bilgiler

4.1. Hizmetlerimize ilişkin olarak yayınladığınız bilgilerin kamuya açık olduğunu ve diğer kullanıcı ve kişiler tarafından erişilebilir hale geldiğini belirtmek isteriz. Size, Hizmetler vasıtasıyla hangi bilgileri ifşa edeceğinize karar verirken çok dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

4.2. Bazı Hizmetlerimize (örneğin mallarınızı satışa çıkarmak) katıldığınızda kullanıcı isminiz ve kamuya açık olan fotoğrafınız umuma açık hale gelecektir, bu nedenle söz konusu Hizmetleri kullanırken ihtiyatlı davranınız. Sizin tarafınızdan ilan edilmiş veya diğer kullanıcılara ifşa edilmiş kişisel bilgileriniz, Hizmetlerimizin diğer kullanıcıları tarafından toplanabilir ve önceden talep etmediğiniz mesajlaşmalara neden olabilir. Hizmetlerimiz vasıtasıyla üçüncü kişilere ifşa edebileceğiniz söz konusu bilgilerin korunması (örneğin başka bir kullanıcıya Hizmetlerimiz vasıtasıyla cep telefonu numaranızı göndermeniz hali) hususunda sorumluluk kabul etmemekteyiz.

5. E-posta vasıtasıyla gönderilen haber bültenleri ve anında iletme bildirimleri (push notifications)

Hukuka uygun olması halinde, sizlere e-posta gibi elektronik iletişim kanalları vasıtasıyla elektronik ticari ileti gönderebiliriz ve sizleri sunduğumuz ürünler, hizmetler, fırsatlar veya şirketimizle ilgili diğer ticari içerikle ilgili bilgilendirebiliriz. Şirketimizden söz konusu pazarlama e-postalarını almak istemiyorsanız, söz konusu e-postalarda belirtilen yöntemi kullanarak e-posta gönderim listemizden çıkabilirsiniz. Ticari elektronik ileti gönderim listemizden çıkmış olsanız dahi Onlineotoparca.net’den işlemlerinizin gerçekleştiğine dair teyit, hesap faaliyetlerinize ilişkin bilgilendirme (ör: hesap doğrulaması, şifre değişikliği vb.) ve diğer önemli bildirimler gibi idari bildirimler almaya devam edeceğinizi hatırlatmak isteriz. Ayrıca, sizin önceden kabul etmiş olmanız kaydıyla sizlere anında iletim bildirimleri (push notification) göndermemiz mümkün olacaktır. Anında iletim bildirimi (push notification) özelliğini mobil cihazınızın ayarlarından kapatabilirsiniz.

6. Sizlerden topladığımız kişisel olmayan bilgiler

6.1. Hizmetlerimizi kullanmanıza ilişkin olarak birçok durumda, kişisel olmayan bilgilerinizi otomatik olarak toplamamız gerekmektedir. Söz konusu bilgileri, Hizmetlerimizin düzgün olarak işlemesini sağlama için toplamaktayız. Kullandığınız internet tarayıcısı, mobil cihaz, uygulama kullanım verisi, çerezler vasıtasıyla toplanan bilgiler, piksel etiketi ve diğer teknolojiler ve birleştirilmiş bilgiler gibi bilgileri toplayabiliriz. Söz konusu bilgileri aşağıdakileri içerebilir:

  • Cihaz numaranıza bağlı olarak, cihazınızdaki Uygulamanın sunucularımıza ulaştığı saat ve tarih ve Uygulamanıza hangi bilgilerin indirilmiş olduğu gibi Uygulama kullanım verileri. Ayrıca, Uygulamanızın versiyonuna bağlı olarak, cihazınızdaki diğer uygulamaların hakkında da bilgi toplayabiliriz (bu hiçbir şekilde söz konusu diğer uygulamaların muhteviyatını içermeyecektir). Sizin internet tarayıcınız veya cihazınız vasıtasıyla otomatik olarak toplanmış olan bilgileri veya yükleyip kullandığınız Uygulama vasıtasıyla otomatik olarak toplanmış bilgileri de toplayabiliriz. Kullanmış olduğunuz Medya Erişim Kontrol adresi, bilgisayar tipi (Windows veya Macintosh), ekran çözünürlüğü, cihaz üreticisi ve modeli, dil, Internet tarayıcısı tipi ve versiyonu ve Hizmetlerimizin ismi ve versiyonu (örneğin Uygulama) bilgilerini de toplayabiliriz
  • Kullandığınız işletim sistemi, Internet hizmet sağlayıcınızın alan adı ve sizin Web Sitesi veya Uygulamaya ilişkin tıklama güzergahınız
  • Kullanım seviyesinin hesaplanması, sunucu problemlerinin teşhisi, ve Hizmetlerin idaresinde kullanılmak üzere IP adresiniz. İlaveten, IP adresiniz üzerinden yaklaşık konumunuzu çıkarabiliriz.

6.2. Bu başlıktaki bilgi toplama işlemlerinde, ileri kısımlarda açıkladığınız çerezler ve diğer teknolojileri kullanabiliriz.

6.3. Tercih ettiğiniz iletişim yolu gibi, kendi isteğinizle bize sunmuş olduğunuz kişisel olmayan bilgilerinizi toplayabiliriz.

6.4 Kişisel verileri, bir araya getirildiği şekliyle sizinle veya diğer kullanıcılarla ilişkilendirilemeyecek bir hale getirecek biçimde bir araya getirebiliriz. Örneğin, belli bir posta kodunu kullanan kullanıcılarımızın yüzdesini hesaplamak üzere kullanıcılarımızın kişisel verilerini bir araya getirebiliriz. Hukuka uygun olduğu sürece, söz konusu bir araya getirilmiş bilgiyi herhangi bir amaçla kullanabilir veya ifşa edebiliriz.

6.5. Hukuka uygun olduğu sürece, söz konusu bir araya getirilmiş bilgiyi herhangi bir amaçla kullanabilir veya ifşa edebiliriz. Bazı durumlarda, söz konusu bilgiyi, kişisel bilgilerle birleştirebiliriz. Örneğin, Hizmetlerimizi kullanmak üzere açtığınız hesabınız ile, satın almış olduğunuz ürünler (satın alım tarihçesi) ilişkilendirilebilir. Söz konusu faaliyette bulunmamız halinde, birleştirilmiş bilgiye (birleştirilmiş olduğu sürece) kişisel bilgi muamelesi yapacağımızı bildirmek isteriz.

7. Çerezler ve ilgili teknoloji hakkında bilgi

7.1. Onlineotoparca.net Hizmetleri “çerez” içerebilir

Çerezleri, kullanıcılarımızın oturumlarını idare etmek, tercihlerini kaydetmek, bilgi izlemek ve dil seçimi için kullanabiliriz. Çerezler, kayıt olmanızdan bağımsız olarak kullanılabilir. “Çerezler”, bir ağ sunucusu tarafından sizin sabit diskinize gönderilen ve sonrasında bilgisayarınızda saklanan küçük yazı dosyalarıdır. Çerezler tarafından toplanan bilgiler, ziyaret tarih ve saatleriniz, gezinim tarihçesiniz ve tercihlerinizi içermektedir.

Çerezler vasıtasıyla topladığımız bilgileri, kullandığınız Hizmetlerimiz nezdindeki bazı ürünleri ön plana çıkarmak, belirli hale getirmek veya diğer şekillerde belirginleştirmek için kullanabiliriz. Söz konusu ön plana çıkartılmış veya belirginleştirilmiş ürünlere olan tepkilerinizi veya arama talep ve sonuçlarınızı Hizmetlerimizi size özel hale getirmek için kullanabiliriz.

Genel olarak, internet tarayıcınızı çerezleri kabul etmeyecek biçimde ayarlayabilirsiniz. İlaveten, www.allaboutcookies.org/manage-cookies/ adresinden bilgilenmeniz de mümkündür. Ancak, çerezleri kabul etmemeniz Web Sayfamızın belli özelliklerine erişiminizi kısıtlayabilir. Örneğin, Web Sayfamızın l Onlineotoparca.net Forum veya Yorumlar kısımları gibi bazı interaktif kısımlarını kullanmakta zorluk çekebilirsiniz.

7.2. Google Analytics

Hizmetlerimizin kullanımı hakkında bize bilgi vermesi ve faaliyet ve trendleri raporlaması için, çerezler ve benzer teknolojiler kullanan Google Analytics kullanmaktayız. Söz konusu hizmet, diğer web sayfaları, uygulamalar ve çevrimiçi kaynaklar hakkında da bilgi toplayabilmektedir.

Google’ın faaliyetler hakkında aşağıdaki adresten bilgi alabilirsiniz: https://www.google.com/policies/privacy/partners/, Google Analytics’den çıkmak için aşağıdaki internet tarayıcısı eklentisini kullanabilirsiniz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

8. Bize sunmuş olduğunuz kişisel verilerinize ilişkin haklarınız

8.1. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun (“KVKK”) uyarınca, bize başvurarak, paylaştığınız kişisel verilerin;

  1. a) işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. b) işlenmişse bilgi talep etme,
  3. c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. d) yurt içinde ya da yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
  5. e) eksik ya da yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
  6. f) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini ya da yok edilmesini isteme,
  7. g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
  8. h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. i) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.

Başvurulara ilişkin olarak adresimiz: Onur Mah. Turhan Cemal Beriker Blv. Kiza İş Merkezi A2 Blok No:25 veya e-posta adresimiz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. kullanılabilir.

8.2. Taleplerinize düzgün cevap verebilmemiz için, lütfen hangi kişisel verilere ilişkin olarak bizimle bağlantıya geçtiğinizi belirtiniz. Güvenliğiniz için, yalnızca bize ulaştığınız e-posta adresiyle ilişkilendirilebilen kişisel verilere ilişkin olan taleplere cevap verebileceğimizi ve talebinizi işleme almadan önce kimliğinizi doğrulatmamız gerekebileceğini belirtmek isteriz. Taleplerinize yapabileceğimiz en kısa sürede cevap vereceğiz. Ancak, arşivleme amaçları ve hukuki zorunluklarımız nedeniyle belli bilgileri tutmak zorunda kalabiliriz ve bazı artık bilgiler veri tabanlarımızda ve diğer kayıtlarımızda kalabilir.

9. Toplamış olduğunuz kişisel bilgilerinize ilişkin olarak aldığımız tedbirler ve açıklamalar

Kişisel bilgilerinizi korumak üzere her türlü önlemi değerlendirmekteyiz ve bu amaçla makul organizasyonel, teknik ve idari tedbirleri almaktayız. Ancak, bilmenizi isteriz ki hiçbir web sayfası veya internet üzerinden gerçekleşen aktarım tamamen güvenli değildir. Bu nedenle, Onlineotoparca.net yetkisiz erişim, bilgisayar korsanlığı (hacking), veri kaybı ve diğer ihlallerin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini garanti edemez. Uygulama ve Hizmetleri, kendiniz risk alarak kullanmaktasınız. Onlineotoparca.net, şifrenizi ezberleyerek veya güvenli bir yerde tutarak gerekli güvenlik tedbirlerini almanızı tavsiye etmektedir. Bizimle olan iletişiminizin güvenli olmadığından şüphelenmeniz halinde (örneğin hesap güvenliğinizin ihlal edildiğinden kuşkulanmanız durumunda), lütfen derhal aşağıdaki “Bize Ulaşın” bölümünden bize haber veriniz.

10. Üçüncü kişiler

İşbu Gizlilik Politikası, üçüncü kişilerin gizlilik, bilgi güvenliği ve bu konuyla ilgili diğer faaliyetlerini (Hizmetlerimizde bağlantıları bulunan site veya hizmetler dahil olmak üzere) kapsamamaktadır ve Onlineotoparca.net bunlardan sorumlu değildir.

Hizmetlere ilişkin ödemelerin işleme alınmasında üçüncü kişi ödeme sistemi hizmeti kullanabiliriz. Eğer Hizmetler vasıtasıyla bir ödeme yapmak isterseniz, kişisel bilgileriniz söz konusu üçüncü kişi tarafından (bizim tarafımızdan değil) toplanacaktır ve işbu Gizlilik Politikası yerine söz konusu üçüncü kişinin gizlilik politikasına tabi olacaktır. Bizlerin, söz konusu üçüncü kişinin topladığı, kullandığı ve ifşa ettiği kişisel verileriniz konusunda kontrolü veya sorumluluğu bulunmamaktadır.

 

11. Saklama süresi

Hukuken daha uzun bir sürenin gerekli veya mümkün olmaması halinde kişisel bilgileriniz işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçların gerçekleşmesi için gerektirdiği süre için saklanacaktır.

12. Reşit olmayan kişiler tarafından kullanım

Hizmetlerimiz 18 yaşından küçüklere yönelik değildir ve bu kişilerin Hizmetler vasıtasıyla bizimle kişisel bilgilerini paylaşmamasını rica ediyoruz.

13. Kişisel bilgileriniz aktarılması

Biz, bağlı şirketlerimiz ve hizmet sağlayıcılarımız kişisel bilgilerinizi, ikamet ettiğiniz ülke içerisinde veya dışında işleyebilir, saklayabilir veya buralara aktarabiliriz. Söz konusu ülkelerdeki kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuat sizin ülkenizden (daha az veya fazla koruyucu olacak şekilde) farklı olabilir. Ancak Onlineotoparca.net, söz konusu ülkelerde kişisel verilerin korunması mevzuatının farklı olması hallerinde dahi, ilgili ülkelerde kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin mümkün olan tüm tedbirleri alacağını garanti etmektedir. Örneğin, Onlineotoparca.net’in Amerika Birleşik Devletleri ve İspanya’da ofisleri bulunmaktadır ve bu ülkelerdeki çalışanlarımız, Hizmetlerle ilgili olarak sizin kişisel bilgilerinizi gözden geçirebilir ve analiz edebilir. İşbu Gizlilik Politikası’nı kabul ederek kişisel bilgilerinize ilişkin söz konusu aktarım, saklama ve işlemeyi de kabul etmektesiniz.

14. Gizlilik Politikasındaki değişikliklerin bildirilmesi

Onlineotoparca.net işbu kayıtlı kullanıcılara e-mail veya Uygulama yoluyla bildirimde bulunarak ve/veya yeni Gizlilik Politikası’nı Hizmetler nezdinde yayınlayarak işbu Gizlilik Politikası’nı her zaman değiştirebilir. Gizlilik Politikası’na ilişkin tüm değişiklikler yayınlanma tarihinde yürürlüğe girer ve ilgili değişiklik sonrası sizin Onlineotoparca.net Hizmetlerini kullanmaya devam etmeniz söz konusu değiştirilmiş Gizlilik Politikası’nı kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

15. İletişim

İşbu Gizlilik Politikasıyla ilgili bir sorunuz veya yorumunuz olması halinde bize adresimiz Onur Mah. Turhan Cemal Beriker Blv. Kiza İş Merkezi A2 Blok No:25, veya e-posta adresimiz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir..tr aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Lütfen bize e-posta yoluyla hassas bilgiler göndermeyiniz, zira e-posta yoluyla iletişim her zaman güvenli olmayabilir.

ve bağlı şirketleri (bundan sonra “Onlineotoparca.net” veya “biz” olarak anılacaktır) gizlilik ve mahremiyetinizi önemsemektedir ve korumaktadır. Sizleri, hangi verileri neden topladığımız, söz konusu verileri nasıl kullandığımız ve ilgili mevzuat tahtında sahip olduğunuz haklar konularında bilgilendirmek isteriz. Lütfen işbu Gizlilik Politikasını dikkatlice okuyunuz. Bize üye olup kişisel bilgilerinizi temin ederek işbu Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılmaktasınız.

Online Oto Parça

Online Oto Parça, isteyen herkesin kayıt olup, her marka ve model için ilan açabildiği ve içerisinde binlerce yedek parçayı barındıran ücretsiz bir platformdur. Bu platformda oto parça ilanlarına gözatabilir, ilan sahipleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Bize Ulaşın

App Store'dan indirin